logo therapie praktijk andijk

gestalttherapie recensies therapiepraktijk andijk

"Ik kwam i.v.m. depressie, angst en stress. Er was een goede klik met Thea, ik voel me veilig bij haar om vrijuit te praten. Ik heb geleerd dat als ik een beslissing moet nemen ik daar niet zo onder gebukt moet gaan. Dat geeft bij mij hoofdpijn en nek-schouderklachten. Verder ben ik gestopt met werken en geniet ik van mijn vrijheid. Niets moet vandaag, morgen weer een dag!"
vrouw 60 jaar

"Ik kreeg het inzicht door te praten met mijn naasten, ik met bepaalde mensen een sterkere band krijg en ik ervaar dat ze mijn gevoel dan beter begrijpen. Door jezelf open te stellen groei je naar elkaar toe"
vrouw 19 jaar

"Door de manier waarop ze vragen stelt, wat me een veilig gevoel gaf, kreeg ik inzichten waardoor ik weer positief kon gaan denken en ook anders en positiever over mezelf kan zijn. Het heeft me geleerd om te genieten van de momenten die er zijn, ook al vind ik het soms moeilijk om van mezelf te blijven houden als het effe tegenzit".
vrouw 38 jaar

"Na een aantal gesprekken kwam ik erachter dat ik het eigenlijk heel erg nodig had om te praten met iemand die mij ook handvatten kon geven, zodat ik daarmee aan de slag kon. Ik heb vooral inzicht gekregen in hoe ik mij in bepaalde situaties gedraag, waarom ik dat doe, maar ook waarom ik dat eigenlijk niet wil doen en het in positieve zin kan."
Vrouw, 41 jaar.

"Ik heb geleerd om niet meteen in de aanval te gaan, maar om de situatie eerst te bekijken en dan pas te handelen, ik heb de therapie goed en positief ervaren en ben blij dat ik ben geweest en mocht het ooit weer wat slechter gaan dan ga ik zeker weer terug."
man 41 jaar

"Ik heb geleerd om mij niet te laten leiden door wat anderen willen, maar meer naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik heb de therapie positief ervaren en heb ook praktische tips gekregen om b.v. de werksituatie op een positieve manier af te handelen."
vrouw 60 jaar

"Door de gesprekken die ik heb gehad kreeg ik langzaam inzicht waar ik mee bezig ben geweest. Ik probeer nu lichaam en geest meer onder controle te houden en ook de Mindfulness oefeningen hebben mij daarbij geholpen."
Vrouw 69 jaar.

"De therapie heeft me meer inzicht in mezelf gegeven, ik heb geleerd mijn negatieve gedachtes niet direct te uiten, ik houd ze nu vaker voor mezelf en merk dat ik af en toe ook zomaar eens geen negatieve gedachten heb."
Vrouw, 54 jaar

"Ik heb het therapietraject zeer prettig en vertrouwd gevonden."
Vrouw, 40 jaar

"Ik heb geleerd om liever voor mezelf te zijn, en dat ik weer moet gaan leven en genieten van het leven, dat was ik kwijt. Doormiddel van mijn ademhaling, houding, en Mindfulness ben ik me meer bewust geworden.  Ik vraag nu meer om hulp, en heb mijn leven 180 graden omgegooid". Ik ben ook minder boos.
Vrouw, 42 jaar

"Mijn hulpvraag was balans zoeken omdat er heel veel was gebeurd binnen de familie"
Vrouw, 49 jaar

"Ik wilde hulp bij burn-out en paniekaanvallen"
Vrouw, 42 jaar

"Ik heb geleerd om mijn momenten van onzekerheid veel beter om te buigen naar iets positiefs. "Kijk eens naar wat ik heb bereikt"! Ik kom meer voor mijzelf op en kan vaker nee zeggen zonder dat ik mij schuldig voel".
Vrouw, 53 jaar

"Door de therapie ben ik weer positiever, hoopvol en sta sterker in mijn schoenen".
Vrouw 40 jaar

"Ik heb de therapie als heel fijn ervaren, in het begin hoopte ik op pasklare antwoorden, maar zelf nadenken is beter. Thea heel fijn dat ik me bij jou fijn en veilig voelde". vrouw 71 jaar

"Ik kwam i.v.m. mijn ziekteproces. Het werd teveel omvattend om zo ziek te zijn. Ik had een sparringpartner nodig. Ik heb het inzicht gekregen dat ik boos en verdrietig mag zijn en dat ik niet altijd sterk hoef te zijn. En dat eerlijk, open en kwetsbaar opstellen je kan helpen om je omgeving mee te kunnen nemen in je proces." vrouw 50jaar

 

 

Foto: Henk Groenewoud