"Ik heb inzicht gekregen in de denkwijze van mijn echtgenote en van het verschil in denkwijze tussen man en vrouw. Dit kwam tot stand door voorbeelden uit het dagelijks leven. Ik begrijp nu van veel dingen de beweegreden van mijn echtgenote en dat geeft veel rust en maakt het gemakkelijker om hier over te praten"
man 37 jaar

"Door de therapie ben ik nu weer een vrolijke snuiter en heb ik weer lol in mijn leven en loopt mijn relatie weer lekker"
man 41 jaar

"Ik ben me bewust geworden dat we tijd voor elkaar moeten maken en dat ik duidelijk mijn wensen aan moet geven en er niet vanuit moet gaan dat hij wel weet wat ik wil."
vrouw 40 jaar

"Ik heb het therapie traject als heel fijn ervaren, en ik vind het nog steeds fijn om met Thea over sommige dingen even te praten. Ondanks dat mijn man en ik er samen waren heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat ze partijdig was. Ze geeft een antwoord waar je, als je naar huis gaat, nog over na denkt. En ik heb in een paar maanden tijd mijn man zo zien veranderen maar ook mijn relatie."
vrouw 40 jaar

"Ik heb geleerd om echt contact te maken en te praten met mijn partner, mij niet af te sluiten en te denken dat een ander het maar moet doen."
Vrouw, 41 jaar

"Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen houding bij gesprekken en moeilijkere momenten, doordat Thea duidelijk de situatie uitlegde hoe we ons opstelden op die momenten.
Hierdoor kan ik nu makkelijker praten met mijn vrouw."

Man, 32 jaar

"Ik heb geleerd dat problemen groei en juist kansen kunnen bieden als je open en eerlijk stap voor stap dingen oppakt. Door in therapie te gaan heb ik hoop en positiviteit over mijn relatie teruggekregen. Ik heb het dan ook als hard werken, confronterend, maar wel als heel goed ervaren. Het heeft deuren geopend. Mijn man en ik durven elkaar weer stap voor stap op te zoeken en hij is ook minder gesloten in zijn gedrag".
vrouw, 36 jaar

"Ik heb het inzicht gekregen dat een relatie een dynamisch verschijnsel is met ups en downs, een perfecte relatie zonder obstakels is een illusie; het gaat om een manier (het recept) te vinden om dieptepunten te overleven en weer samen naar de top te klimmen; een relatie gaat niet vanzelf en heeft 'onderhoud' nodig in de vorm van quality time en communiceren met elkaar".
vrouw, 40 jaar

 

 

 

Foto: Henk Groenewoud

Keurmerken

Therapie Praktijk Andijk is geregistreerd bij:

keurmerken eagt
keurmerken de oefentherapeut
keurmerken rbcz
keurmerken nvagt
keurmerken shon
keurmerken scag