Ik ben Sandra Reijn, afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar in 1988 en daarna werkzaam in de praktijk voor oefentherapie te Enkhuizen. Sinds 2012 werk ik in Therapie Praktijk Andijk samen met Thea Kruijer en Kirsten Schouten.

Cesartherapeut, Life-coach en Slaaptherapeut

Naast de algemene Oefentherapie ben ik gespecialiseerd in de behandeling van:

  • Spanning en stress gerelateerde klachten en burn-out klachten
  • Zwangerschap gerelateerde klachten: behandeling en/of begeleiding van zwangeren met klachten tijdens en na de zwangerschap
  • Ademhalingsproblematiek
  • Slaapprobemen

Ik ben ook: Bekkentherapeut:
Gespecialiseerd in de behandeling van bekkenklachten, pijnklachten in de lage rug, in en rond het bekken.

en Life-coach:
Als Life coache help ik mensen om te kijken naar waar ze staan in hun leven en naar wat ze willen bereiken. Er wordt gestreefd naar een optimale levenskwaliteit, met ruimte voor het vervullen van diepste wensen en verlangens. We hebben allemaal zo onze redenen waarom we bepaalde stappen in het leven niet zetten. Vaak weten mensen uitstekend te beschrijven waarom het er nog niet van gekomen is. Te druk, geen tijd, geen geld of niet weten HOE. Life-coaching slaat een brug tussen denken en doen. Tussen wensen en dagdromen en daadwerkelijk in beweging komen.
Belangrijk daarbij is dat alle aspecten van het leven erbij worden betrokken. Life Coaching gaat ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. Werk, relaties en gezondheid; alle levensgebieden van de cliënt krijgen aandacht. Enkele voorbeelden van toepassingsgebieden zijn levensloopvragen, verbeteren van persoonlijke balans, stressmanagement, burn-out preventie.
Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik.

Voor vragen of meer informatie mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als Slaaptherapeut ga ik met u aan de slag als u problemen ervaart bij:

  • Inslaapproblemen: als het inslapen langer dan 3/4 uur duurt, gedurende een periode van ongeveer een maand
  • Doorslaapproblemen: wanneer u moeiteloos inslaapt, maar meerdere malen op een nacht wakker wordt en pas na 3/4 uur of langer weer inslaapt.
  • Te vroeg wakker worden: meerdere dagen per week uren voor de wekker wakker worden en maar moeilijk weer in slaap kunnen komen. 

Een slaapprobleem is niet alleen een nachtelijk probleem. Er is een verband met het dagelijks functioneren.
Het is noodzakelijk om een goed inzicht te krijgen in de aard en de ernst van het slaapprobleem, hier grip op te krijgen en verbetering in aan te brengen. Als slaaptherapeut help ik u in hierbij.

Een verwijzing is niet noodzakelijk.

Keurmerken

Therapie Praktijk Andijk is geregistreerd bij:

keurmerken eagt
keurmerken de oefentherapeut
keurmerken rbcz
keurmerken nvagt
keurmerken shon
keurmerken scag